Aanpak en ervaring

Paul Kotvis is een ervaren manager met een ondernemende en creatieve instelling. Vertrekkende vanuit deze kerncompetenties is hij operationeel gericht met ‘hands-on’ mentaliteit en weet mensen en partijen door een persoonlijke benadering  op zowel bestuurlijk- als uitvoeringsniveau te enthousiasmeren. Met een open, coachende stijl van leidinggeven worden veranderingstrajecten gedragen. Met succes zijn programma’s en projecten geleid in complex politiek bestuurlijke omgevingen met uiteenlopende belangen van stakeholders.

‘Work is theater and every business a stage’

Vraagstukken worden multidisciplinair benaderd en altijd gericht op het realiseren van een hoogwaardige omgeving waar beleving voor gebruikers binnen een bepaalde context de essentie vormt.

Paul Kotvis studeerde facility management in Deventer en bestuurskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na functies bij het Koninklijk Huis en Universiteit Nyenrode was hij onder meer directeur van het Circustheater Scheveningen en het WTC Amsterdam. In 2002 startte hij adviesbureau Kotvis&Haksteen en vanaf 2008 werkt hij als interim- en projectmanager voor opdrachtgevers zoals de Gemeente Amsterdam, het Rijks Vastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf, AmsterdamConnected, Jaarbeurs Utrecht, Fortress, de BAM Group, het Tropeninstituut en Recreatie Noord-Holland.